"Megléptem, amitől a megváltást reméltem” - Kulcsár Edina hónapok óta kettős életet élhetett

Forrás: Instagram/Csuti -
Kulcsár Edina válása válás G.w.M szerelem Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete már, hogy Kulcsár Edina és Csuti válásától hangos a sajtó. Az egykori szépségkirálynő Instagramon jelentette be, hogy rátalált a szerelem, és úgy fogalmazott, több hónapja lezárta a múltat. De vajon, ha így van, miért ölelgette férjét egy nyilvános eseményen kicsivel több, mint egy hónappal ezelőtt?

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága sokáig tündérmesébe illőnek tűnt, ám hamar kiderült, a valóság ezzel szemben egészen más. Először a Nyerő páros című műsorban vallottak arról, hogy hosszú ideje küzdenek egymásért és a házasságukért, ugyanis elmentek egymás mellett. Január 14-én aztán a közösségi médiában bejelentették, hogy hiába próbálták egy éven át megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült, így a válás mellett döntöttek.

Edina így írt erről közösségi oldalán:

Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Csuti is, hiszen mindent megtett, hogy rendbehozza a házasságunkat, ahogyan én is, de sajnos nem ment

– szomorkodott Edina, aki úgy fogalmazott, azért ment gallyra a házasságuk, mert más szeretetnyelvet beszélnek. Az egykori szépségkirálynő ekkor még azt hangsúlyozta, hogy nincs harmadik fél, aki belerondított volna a kapcsolatukba.

Alig három nappal később Edina mindenkit letaglózott, amikor szintén közösségi oldalán bejelentette, hogy már rég nincs együtt férjével, ellenben szerelmes, és megtalálta azt a férfit, akire mindig vágyott. Új pasija nem más, mint a zenész G.w.M., aki már korábban elhagyta gyermekei anyját.

„Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy jézusom... mert ,,hamar" továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! A SZERELEMMEL!"

- írta Edina.

A történetet bonyolítja, hogy annak idején épp Csuti mutatta be egymásnak Edinát és - polgári nevén - Márkot, a rajongók azonban lassan nem tudják, mit higgyenek, az egykori szépségkirálynő ugyanis hazugságspirálba keveredett.

Bár azt írja, több hónapja lezárta magában a múltat, december 16-án még férjével, Csutival pózolt egy sajtóeseményen, ahol G.w.M. is ott volt. Edina tehát elhívta az új szerelmét, aki mosolyogva pózolt Csutival, aki akkor talán még valóban azon dolgozott, hogy megmentse a házasságát.

Csuti először a Borsnak, majd Palik Lászlónak beszélt a történtekkel kapcsolatban, és nem tagadta csalódottságát.

"Elképesztően fáj! Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van szó, vagy erre van tapasztalás... Én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő gyomor kitépőt nem éreztem

- mondta Csuti. Egy ország kíváncsi Edina bejelentésére, aki azt ígérte Instagram-oldalán, hamarosan reagál az elmúlt napok történéseire...

Forrás: Instagram/Csuti

Kiderült, hogy hatalmas hitel terheli G.w.M házát: "Az sem teljesen igaz, hogy csak a kislányának vette"https://www.life.hu/eletmod/20220121-hatalmas-hitel-terheli-gwm-kulcsar-edina-uj-parja-hazat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.