Szerdán reggel az egyik napilap vezető híre volt, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága zátonyra futott. Most megszólalt a sztárpár is, és elmondták, mi az igazság a felröppent pletykákkal kapcsolatban.

Alig kezdődött el az év, máris több sztárpár válik. Először Horváth Gréta és Meggyes Dávid, majd Kulcsár Edináék jelentették be, hogy véget ért házasságuk. Ennyi válással kapcsolatos hír után robbant szerdán az újabb címlapsztori, miszerint Kucsera Gábor és Tápai Szabina házassága is a végéhez ért.

A sportolók tíz éve élnek együtt, ebből közel kilenc éve házasságban, és három gyermeket nevelnek közösen. A legkisebb tavaly júliusban született, épp ezért furcsálták sokan, hogy a sztárpár útjai szétválnak. Szabináék nem titkolták, hogy voltak, és vannak nehéz időszakok az életükben, de ezidáig mindig sikerült együtt leküzdeniük a nehézségeket.

Úgy tudni, a fals információkkal ellentétben Szabina és Gábor továbbra is egy párt alkot, és szó sincs arról, hogy tönkrement a házasságuk. Bár a sztárpár másfél évvel ezelőtt úgy dönött, nem nyilatkozik magánéletéről, és gyermekeiket sem mutogatja a közösségi portálokon, ezúttal kivételt tettek, és tiszta vizet öntöttek a pohárba.

A hírt, miszerint már nem alkotunk egy párt, ezúton is cáfoljuk. Az ezzel kapcsolatban felmerülő további, alaptalan pletykákra nem kívánunk reagálni

- írták a Borsnak, remélve, ezzel lezárták az ügyet.

Forrás: Tápai Szabina/Instagram