"Az új levelezési címem” - Kiderült, hova költözött Csuti a szakítás után

Forrás: LifeTV -
fotó Kulcsár Edina Csuti költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt  jelentette be Kulcsár Edina és férje, Csuti, hogy szakítanak és külön utakon folytatják tovább. Pár nap múlva azonban robbant a bomba, ugyanis a szépségkirálynő elárulta: beleszeretett egy másik férfiba. A különválás után most az is kiderült, Csuti hol tölti a legtöbb időt, mióta fenekestül felfordult az élete.

Kulcsár Edina saját maga fedte fel, hogy már a fiatal magyar rapperrel, G.w.M.-mel, azaz Varga Márkkal alkot egy párt.

A közös cég, családi fészek és a két gyermek viszont még sokáig összeköti majd Edinát férjével, Csutival, akivel bár hivatalosan egy fedél alatt élnek, a kétgyermekes apuka közösségi oldalán mutatta meg, hol tölti mostanában a szabadidejét - szúrta ki a Ripost.

Az edzőteremben tölti a szabadidejét Kulcsár Edina volt párja, Csuti Forrás: Instagram/csut.i

Kulcsár Edina és Szabó András Csuti házassága sokáig tündérmesébe illőnek tűnt, ám hamar kiderült, a valóság ezzel szemben egészen más. Először a Nyerő páros című műsorban vallottak arról, hogy hosszú ideje küzdenek egymásért és a házasságukért, ugyanis elmentek egymás mellett. Január 14-én aztán a közösségi médiában bejelentették, hogy hiába próbálták egy éven át megmenteni kapcsolatukat, nem sikerült, így a válás mellett döntöttek.

Alig három nappal később Edina közlése mindenkit letaglózott, amikor szintén közösségi oldalán bejelentette, hogy már rég nincs együtt férjével, ellenben szerelmes, és megtalálta azt a férfit, akire mindig vágyott. Új pasija nem más, mint a zenész G.w.M., aki már korábban elhagyta gyermekei anyját.

A történetet bonyolítja, hogy annak idején épp Csuti mutatta be egymásnak Edinát és - polgári nevén - Márkot, a rajongók azonban lassan nem tudják, mit higgyenek, az egykori szépségkirálynő ugyanis hazugságspirálba keveredett.

Bár azt írja, több hónapja lezárta magában a múltat, december 16-án még férjével, Csutival pózolt egy sajtóeseményen, ahol G.w.M. is ott volt. Edina tehát elhívta az új szerelmét, aki mosolyogva pózolt Csutival, aki akkor talán még valóban azon dolgozott, hogy megmentse a házasságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.