Kulcsár Edina válása Kulcsár Edina és G.w.M Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlzás nélkül mondható, Kulcsár Edina és Csuti válásáról szóltak az elmúlt hét hírei. Amikor bejelentették, hogy különválnak, azt rögtön leszögezték, hogy a gyerekeiket ketten nevelik, és az a legfontosabb számukra, hogy őket boldognak lássák. Csuti most Medoxszal és Ninával posztolt közös képet. 

"Én vagyok a dínó, ők meg a "lovasok", de akkor miért nem ló vagyok! Nem jutunk a kérdésben egyelőre dűlőre, de van még egy kérdés, milyen dínó vagyok én?" - írta a kedves, intim fotóhoz Csuti, a követőket pedig az foglalkoztatja, ki készítette a képet.

Amikor a nyilvánosság elé tárták, hogy különválnak, a következőket írták a közösségi oldalukon: "Van egy örök közös célunk, hiszen itt a két fantasztikus gyermekünk, és mindkettőnknek az a küldetése, hogy ők azt lássák, hogy összetartunk és, hogy szeretetteljes környezetet teremtsünk számukra. Csutival továbbra is segítjük egymást, dolgozunk együtt is és neveljük a gyerekeket."

A pár 6 évig volt együtt Fotó: Csudai Sándor - Origo

A celebpár szakításának híre önmagában is felkavarta az állóvizet, és ezt csak fokozta az, amikor Edina bevallotta, már másba szerelmes.

"Nem szeretném, ha találgatásokon alapuló cikkeket jelenítenének meg, vagy valótlan dolgot állítanának. Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem a harmadik fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! (...) Amit érzek eziránt a fiú iránt, olyan erős és megmagyarázhatatlan, amivel még tényleg nem találkoztam! Lehet, hogy elsőre sokan azt mondják, hogy Jézusom... mert ,,hamar" továbbléptem, de én már több hónapja lezártam magamban a múltat. Megléptem, amitől a megváltást reméltem és utána egyből egy ilyen ajándékkal örvendeztetett meg a sors! Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseimet és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni. Ő G.w.M, aki polgári nevén Varga Márk!" - írta akkor az egykori szépségkirálynő.

Kulcsár Edina és G.w.M Forrás: instagram.com

Azóta G.w.M. és volt párja is megszólaltak. Melanie-t hidegzuhanyként érték a történtek, Csuti pedig arról beszélt, hogy bízott benne, hogy megmenthető a házasságuk. "Elképesztően fáj! Én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő gyomor kitépőt nem éreztem" - nyilatkozta.

G.w.M exe, Melanie Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.