Berki Mazsi a házassága megromlásáról: "Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni"

Forrás: Instagram/ berkimazsi -
pszichológus házasság válság szülés utáni depresszió Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Mazsi pszichológus segítségét kérték, mert a várandósság alatt zátonyra futott a házasságuk. A pár mindent megtesz, hogy megoldják a problémáikat.

Berki Krisztián és Mazsi pszichológus segítségét kérték, mert a várandósság alatt zátonyra futott a házasságuk. A pár mindent megtesz, hogy megoldják a problémáikat.

Berki Mazsi és pszichológusa, Roboz Zsóka a TV2 Mokka című műsorában beszéltek arról, hogyan vezethet egy terhesség vagy egy szülés a házasság megromlásához. Mazsi azt is elmondta, mi volt az a pont, amikor rájött, hogy külső segítséget kell kérniük Krisztiánnal:

"Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni. Inkább úgy éreztem, hogy egymás mellett élünk, és nem együtt élünk. Ez nem csak a baba érkezésével volt, hanem azt tudni kell, hogy amikor egy házasság megromlik, vagy rosszabb lesz, akkor az egy hosszabb idő, és azt gondolom, hogy ugyanannyi kell, hogy rendbe is tegyük. Mind a kettőnkben megvan a hajlam, mivel nagyon szeretjük egymást, hogy rendbe tegyük ezt, és ezért kértük szakember segítségét."

Mazsi és férje élőben közvetítették kislányuk, Emma születését. A műsorvezetők arra is rákérdeztek, hogy ezt mennyire bánták meg. Mazsi erre nem válaszolt, a pszichológus mondta el végül, hogy hihetetlenül ártalmas egy kapcsolatnak ez a nagy nyilvánosság:

"Azon is dolgozunk, hogy tudják ezt valahogy kizárni, hogy tudnak maguknak egy olyan intim teret kialakítani, ahol ezektől tudnak függetlenedni. Hogy kommenteket nem olvasnak, nem nézik azt, hogy más híres emberek hogy viszonyulnak, miket írnak róluk. Hanem, hogy legyen abszolút egy olyan kis magánterük, ahol csak hárman vannak és csak az számít, ami akkor, ott történik abban a pillanatban."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.