24 éves Brianna Kupfer éppen az éjszakai műszakjában dolgozott egy luxusüzletben, amikor egy ismeretlen férfi hidegvérrel meggyilkolta. A halott lányra két vásárló talált rá.

 Egy 24 éves kaliforniai nő vesztette életét munkaközben, mikor egy ismeretlen férfi rátámadt egy Los Angeles-i luxusüzletben. Brianna Kupfer éppen az esti műszakjában volt, mikor egy férfi késsel a kezében rátámadt. A fiatal lány a helyszínen életét vesztette.

A rabló ezután a North La Brea Avenue-n Croft House hátsó ajtóján menekült el. Az üzlet biztonsági felvételein látszik, hogy a gyanúsított utána egy sikátorban sétált észak felé az üzlet mögött.

Nem sokkal később két vásárló sétált be az üzletbe, akik észrevették Brianna holttestét és azonnal segítséget kértek a segélyhívón.

"A gyanúsított fekete bőrű, ismeretlen korú, magas, vékony férfi, aki sötét kapucnit, napszemüveget, fehér N-95-ös maszkot, sötét skinny farmert, sötét cipőt viselt, és egy sötét hátizsákot cipelt. A nyomozók által felfedezett bizonyítékok alapján a gyanúsítottról feltételezhető, hogy hajléktalan" – közölte a rendőrség.

A fiatal nő az UCLA végzős hallgatója volt, aki építészmérnöki diplomát akart szerezni.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, a lehetséges szemtanúk jelentkezését várják.