Borzalmas tragédia: Holtan találtak rá egy nőre a bevásárlóközpontban

gyilkosság Egyesült Államok bolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
24 éves Brianna Kupfer éppen az éjszakai műszakjában dolgozott egy luxusüzletben, amikor egy ismeretlen férfi hidegvérrel meggyilkolta. A halott lányra két vásárló talált rá.

Egy 24 éves kaliforniai nő vesztette életét munkaközben, mikor egy ismeretlen férfi rátámadt egy Los Angeles-i luxusüzletben. Brianna Kupfer éppen az esti műszakjában volt, mikor egy férfi késsel a kezében rátámadt. A fiatal lány a helyszínen életét vesztette.

A rabló ezután a North La Brea Avenue-n Croft House hátsó ajtóján menekült el. Az üzlet biztonsági felvételein látszik, hogy a gyanúsított utána egy sikátorban sétált észak felé az üzlet mögött.

Nem sokkal később két vásárló sétált be az üzletbe, akik észrevették Brianna holttestét és azonnal segítséget kértek a segélyhívón.

"A gyanúsított fekete bőrű, ismeretlen korú, magas, vékony férfi, aki sötét kapucnit, napszemüveget, fehér N-95-ös maszkot, sötét skinny farmert, sötét cipőt viselt, és egy sötét hátizsákot cipelt. A nyomozók által felfedezett bizonyítékok alapján a gyanúsítottról feltételezhető, hogy hajléktalan" – közölte a rendőrség.

A fiatal nő az UCLA végzős hallgatója volt, aki építészmérnöki diplomát akart szerezni.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, a lehetséges szemtanúk jelentkezését várják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.