Deutsch Anita és Kinizsi Ottó megmutatta 17 éves lányát: Emma kész nővé cseperedett - Fotó

Kinizsi Ottó szülő-gyerek szülő-gyerek kapcsolat Kinizsi Emma Deutsch Anita születésnap gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó nagyobbik lánya már 17 éves. Édesanyja cuki, ölelkezős családi fotóval köszöntötte fel az Instagramon.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a Barátok közt forgatásán habarodtak egymásba, 2001 óta alkotnak egy párt, esküvőjük pedig 2004-ben volt. Kezdetben sok támadás érte őket, kapcsolatuk elején Anita ugyanis 28 éves volt, Ottó pedig csak 20, ám az élet és az idő őket igazolja, kapcsolatuk immár 21 éve tart.

A sztárpár első gyermeke, Emma 2005-ben született, testvére, Hanni pedig 2010-ben. Anitáék nagyobbik lánya január 20-án töltötte be a 17-et, ez alkalomból a büszke anyuka egy különleges, ölelkezős családi fotót posztolt közösségi oldalán.

"Öt évenként szinte új feleségem van" - Kinizsi Ottó elárulta: ilyen az ágyban Deutsch Anitahttps://www.life.hu/eletmod/20211229-ot-evenkent-szinte-uj-felesegem-van-kinizsi-otto-elarulta-ilyen-az-agyban-deutsch-anita.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.