Károly herceg óriási botránytól félti feleségét, Kamillát - Harry rájuk zúdíthatja a nép haragját

Forrás: AFP -
Károly herceg Kamilla hercegné emlékirat botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg igyekszik kisebbik fia kedvében járni, és mindezt komoly okkal teszi. Meghívta Harryt és családját, hogy lakjanak nála, amikor a királynő jubiliumi ünnepségére utaznak Angliába, abban bízva, hogy a herceg nem tálal ki Kamilláról a hamarosan megjelenő emlékirataiban.

Károly arra kérte Harry herceget és családját, hogy vendégeskedjenek nála, a Kamillával közös otthonában nyári látogatásuk során. Az ajánlatnak azért is van hatalmas jelentősége, mert ez az első gesztus, amit Harryék irányába tesznek, mióta azok Amerikába költöztek, és kiléptek a királyi család kötelekéből.

Amikor még minden rendben volt - Károly herceg, Kamilla, Vilmos herceg és Harry Forrás: AFP

A királyi család szakértői a kedves meghívás mögött hátsó szándékot sejtenek. Károly nem akarja ugyanis, hogy Harry írjon Kamilláról a hamarosan megjelenő emlékirataiban, ugyanis a hercegné nem volt igazán jóban a kisebbik fiúval. Egy bennfentes a The Sun napilapnak így nyilatkozott:
"Harry nagyon hűséges, védi az édesanyja emlékét és örökségét, és nem helyeselte, hogy Camilla úgy vonult be az életükbe, mint az apja nagy szerelme. Érhető, hogy ez akkoriban nagyon nehéz volt a hercegnek, ezért a nyilvánosság előtt sem rejtegeti véleményét, miszerint Kamilla is felelős volt a kialakult helyzetért, a gyerekkori traumákért. Károly mindent megtenne, hogy megvédje feleségét, semmi szüksége egy újabb botrányra pont a királynő jubileumi évében. Nehéz volt Kamillát megszerettetni az emberekkel, és nem hagyja, hogy ezt bármi elrontsa."

Harry herceg és felesége, Meghan Markle a tervek szerint tavasszal utaznak Angliába, Fülöp herceg halálának évfordulójára, majd nyáron a királynő jubileumi ünnepségére. Ám a tervekből lehet, hogy semmi sem lesz, Harry ugyanis nem kapta meg a kért védelmet a családja számára a londoni rendőrségtől, emiatt pedig perrel fenyegetőzött.

Pénzmosásból tarthatja el családját Harry - Súlyos vádak érték a herceget

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.