Kegyetlen időszakon van túl Bíró Ica: itt kezd új életet - Videó

Mokka nehéz időszak videó Bíró Ica költözés nehézség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitnesz-lady könnyek között vallott a Mokkában azokról a nehézségekről, amiket átélt a közelmúltban. Maga mögött hagyta a fővárost, már az új otthonában éli a mindennapjait. 

Belefáradt az elmúlt évek harcaiba Bíró Ica, a devizahitelek miatt több lakást is elveszített, nemrég azonban eladta fővárosi ingatlanját és vidéken kezdett új életet.

"Nagyon bízom benne, hogy előbb-utóbb tényleg mindenki azt kapja, amit érdemel, a bűnös a bűnéért a büntetést, és az ártatlan áldozatok egy kompenzációt valamilyen szinten, mert a fél életem ráment, sőt az egész; és ez az utolsó 3-4 év a poklok pokla volt, nem kívánom senkinek"

- mondta a Mokka stábkának a fitnesz-lady, aki nagyon bízik benne, hogy a sokévnyi stressz és problémák után új otthonában nyugalomra és békére lel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.