Kulcsár Edina örökre a testén viseli Csutit - Közös tetkót csináltattak 2016-ban

G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina intim helyre, a jobb melle oldalára tetováltatta a dátumot, amikor megismerkedett Csutival. Pár éve még biztos volt benne, hogy nem fognak szakítani.

Kulcsár Edina pár hónapja volt együtt Csutival, amikor a megismerkedésük dátumát a jobb keble mellé tetováltatta. Csuti is csináltatott egy tetkót akkor, csak ő a nyakára varratta az akkor még fontosnak hitt számokat.

"Elkísértem őt egy tetoválószalonba, ahol felvetették, hogy miért nem csinálunk közös tetoválást. Kicsit megijedtem a gondolattól, aztán arra gondoltam, hogy miért ne? Egyszer élünk, nagyon nagy a szerelem közöttünk, és a megismerkedésünk napja vízválasztó volt számomra, húzóerő volt az ő személye" - idézte a Ripost Edinát, aki 2016-ban mesélt a közös tetoválásról a Mokkában. Edina akkor azt mondta, nem gondolja, hogy valaha is meg akar majd szabadulni a műtől.

"Nem gondolom, hogy valaha is szét fogunk menni, mert nagyon szeretjük egymást, de ha mégis, akkor is nagyon büszkén viselném ezt a tetoválást, ha ő nem lenne, mert ő nagyon nagy segítség volt az életemben"

G.w.M-nek így valószínűleg meg kell szoknia a tetoválás látványát és a volt férj emlékét.

Kulcsár Edina válásáról és új párkapcsolatáról mindent megtudhatsz itt!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.