Oláh Gergő reagált a hazai celebvilág botrányos válásaira: "Egy életen át kell harcolni egy házasságért"

házasság eljegyzés harc Oláh Gergő celebvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban annyi minden történt a hazai celebvilágban, mint máskor egy egész év alatt. Először Horváth Gréta és Meggyes Dávid jelentették be, hogy szétválnak útjaik, majd Kulcsár Edina és Csuti vallottak házasságuk végéről. Oláh Gergő nem hagyta szó nélkül az elmúlt hetek történéseit, és hosszú posztban írta le, mit gondol a házasságról.

Oláh Gergő azon túl, hogy vitathatatlanul hazánk egyik legjobb énekese, ötgyermekes édesapa, aki hosszú évek óta egy párt alkot feleségével, Nikivel. A családapa többször éles kritikát fogalmazott meg egy-egy témával kapcsolatban közösségi oldalán, például elzavarta a Halloweenkor házaló fiatalokat, és elmondta, cseppet sem tartja jó ötletnek, hogy a gyerekek rémisztő jelmezben, véresre festett arccal mászkálnak az utcán.

Az énekes ezúttal feltehetőleg Kulcsár Edina és Csuti viharos válására reagált, bár ezt így nem írta le az általa megfogalmazott hosszú posztban, de egyértelmű, hogy posztját az elmúlt hetek történései ihlették.

Gergő tavaly decemberben őszintén vallott arról, hogy feleségével minden nap tesznek azért, hogy ne váljanak el, és legyen idejük egymásra is a szülői teendők mellett. Nos, ezúttal egy kicsit jobban kifejtette az álláspontját arról, ami a hazai celebvilágban az elmúlt hetekben történt. Amellett, hogy leírta, milyen kemény munka egy házasság, az érintetteket is bírálta, szerinte ugyanis senkire, pláne nem a bulvárra nem tartozik, mi zajlik le két ember között.

"Na mégis kiírom, sokan írtátok hogy szeretitek olvasni amiket kiírok! Fogok ám kapni hideget meleget, de vállalom a véleményem és a nézeteimet! Egy kapcsolat, egy házasság nem könnyű, sőt, sokszor a legnehezebb, legfájóbb, legdühítőbb tud lenni...De a legnagyobb áldásokat, ajándékokat, örömöket adja az életben, amiket senki nem tud megvenni pénzért!

Amikor a kapcsolat beszürkül, akár sérelmek miatt, vagy bármi miatt...amikor már nem olyan az izgalom, a szerelem, akkor be kell azt látni mindkét félnek és le kell ülni, elő kell venni a színes ceruzákat és együtt újra kiszinezni a kapcsolatot, tudatos tettekkel...

És ami a legfontosabb és talán a jó házasság egyik nagy titka: Megtanulni elhordozni egymás hibáit, szeretetben, anélkül, hogy állandóan felhívnánk rá a figyelmet! Ez rohadt nehéz meló...nem megy könnyen! De ami a legnagyobb kincseket adja, az miért is lenne könnyű?! Hallottál már olyan olimpiai bajnokról, aki 1-2 év alatt lett olimpiai bajnok? Hát persze hogy nem...Már egészen pici koruktól készülnek, edzenek, fájdalmakat élnek át, áldozatokat hoznak, elkötelezettek, hogy majd ha nagyok lesznek, meglegyen az az Arany! 1 év, vagy pár év harc kevés...konkrétan nulla!!!!!!!

Egy életen át kell tanulni és harcolni egy házasságért, családért!Nyilván ez egy erős döntés, talán az egyik legerősebb az életben!!!!

Sajnos Minden érzelmi alapú a mai világban... Az ember mindig érezni akar valamit...és ha már nem érez semmit... egyszerűen, önző módon kiszáll, feladja, lecseréli a régit... mert ő érezni akar újra, szerelmet, tüzet, izgalmat, kedvességet, odaadást stb stb...De harcolni, küzdeni nem akarnak azért, hogy ami elromlott, azt közösen megjavítsák, elszántan, türelmesen...hogy újra minden szép és jó legyen! Én azt gondolom és látom, hogy egy válást nem lehet szépen csinálni... mindig nagy sebeket hagy és maradandó sérüléseket okoz...főleg a gyerekekben!!!! Olyan nincs, hogy a válás után családról lehet beszélni!!!! Az már nem egy család, az már csak egy csonka család...sebekkel, űrökkel...Az apa, vagy anya, már nem teljesértékű!!!!! (Nyilván van, amikor már menthetetlen egy kapcsolat, de abba nem akarok belemenni, és nem is igazán hiszek én abban)

Amikor elültetnek egy magot, vagy gyümölcsfát, nem csak a napsütés kell neki...
Kellenek az éjszakák is, a sötétség, gondozni kell, kiírtani a gazt, hogy majd szép, erős gyümölcsöket teremjen!!!!!!!HAJRÁ! ❤ Igen, a váláson kívül, mindent tapasztalatból írtam!

Ui: Számomra Gusztustalan, ahogyan a bulvár pofátlanul mindenbe belemászik és mindenről tudni akar! Az pedig érthetetlen, ahogyan az érintettek(tisztelet a kivételnek) folyamatosan magyarázkodnak, posztokban üzengetnek a bulvárnak, vagy személyeknek...Senkinek semmi köze ahhoz hogy egy pár válik és amin keresztül megy ezáltal a család!"

-írta a posztban Gergő.

Oláh Gergő és Niki Forrás: TV2 Sajtószoba

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.