"Én csalódtam benned, elkéstél mindennel..."- Megjelent Kulcsár Edina Csutihoz szóló dala

klippremier feleség G.w.M Kulcsár Edina dalpremier Szabó András Csuti férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina már korábban bejelentette, hogy zenei karrierbe kezd. Ma megjelent az egykori szépségkirálynő első klipje, amiben természetesen szerelme, G.w.M. is segédkezett.

Az elmúlt egy hétben rengeteg hír szólt Kulcsár Edináról, Csutiról, és a modell új szerelméről, a rapper G.w.M.-ről. Első saját dalában új szerelme segédkezett, de Edinát már korábban is láthattuk G.w.M. oldalán a rapper egyik novemberben megjelent klipjében. Nos, a ma megjelent klipben nem kapott szerepet sem férje, sem pedig új szerelme, azonban a dalszöveg egyértelműen Csutival való kapcsolatáról, és egy kicsit talán Csutinak szól.

Edina egyébként korábban is szerepelt néhány dalban, de a gyereknevelés és a modellkedés mellett háttérbe szorult zenei karrierje, egészen mostanáig.

-írta közösségi oldalán Edina.

Kemény kritikát fogalmazott meg Alekosz Kulcsár Edináról: G.w.M. nem hagyta szó nékülhttps://www.life.hu/eletmod/20220124-kemeny-kritikat-fogalmazott-meg-alekosz-kulcsar-edinarol-gwm-nem-hagyta-szo-nekul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.