Dallos Bogi elárulta, miért vállalta el a TV2 felkérését

zene TV2 Sztárban sztár Dallos Bogi versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás-Dallos Bogi is megméretteti magát idén a TV2 szuperprodukciójában, a Sztárban sztárban.  A konkurens tévécsatorna egykori mentora interjút adott a Life.hu-nak, elmondta, miért vállalta a szereplést. 

Orján Dóra: Milyen érzésekkel várod a műsort, és miért fogadtad el a felkérést?

Puskás-Dallos Bogi: Az első gondolatom az volt, amikor felhívtak ezzel a lehetőséggel, hogy ez nagy falat számomra. A műsor segít kilépni a komfortzónából és sokat tudok fejlődni. Végül igent mondtam a feladatra, mert ma Magyarországon kevés az olyan lehetőség, ahol énekesként részt lehet venni egy zenei műsorban. A Sztárban sztárt mindig is követtem, együtt néztük a családommal és mivel itthon az egyik legsikeresebb tévéműsor, ezért úgy döntöttem, hogy elvállalom.

O.D.: Korábban egy másik műsorban mentor voltál. Milyen érzés, hogy most a te tudásodról fognak véleményt formálni?

P-D. B.: Igaz, hogy mindössze 22 évesen mentor voltam egy másik tehetségkutató műsorban, de úgy gondolom, hogy ez inkább építően hat rám a felkészülésben, hiszen én is ültem már a másik oldalon. Igyekeztem mindig jó szándékkal véleményt alkotni, hogy a legjobban segítsem a versenyzőket. Amellett, hogy ebben a műsorban fontos a szakmaiság, saját magunkon tudni kell jót nevetni egy-egy komfortzónán kívüli karakter esetében is. Én egy maximalista nő vagyok, és igyekszem majd minden tanácsot beépíteni az újabb és újabb produkciókba.

Dallos Bogi Fotó: Polyák Attila - Origo

O.D.: Nagy kihívás lesz, ha egy olyan karakter bőrébe kell bújnod, aki távol áll tőled?

P-D. B.: Régebben sokkal hiúbb voltam, és kislányként, ha be kellett öltözni, mindig csak annyit mondtam, hogy szép akarok lenni. De az elmúlt években elengedtem ezt a gondolkodásmódot. Amikor elvállaltam a műsort, akkor azt mondtam, hogy ezt csak úgy lehet, ha azt mondjuk: all in, és bármi jöhet. Itt nem lehet részt venni egy listával, hanem minden feladatot a legjobb tudásunk szerint teljesíteni kell.Szerintem nőként nehezebb férfi karaktert imitálni, hiszen ha egy férfi felvesz egy női ruhát magas sarkúval, az az emberekből önmagában kivált egy humorfaktort. Igyekszem úgy képezni a hangom, hogy adott esetben a lehető legférfiasabb legyen, de ennek azt gondolom, hogy megvannak a korlátai.

O.D.: Hogyan lehet fejben, mentálisan készülni a versenyre?

P-D. B.: Amellett, hogy sokat dolgozom a produkciókon, fontosnak tartom a szabadidőt. Tartani kell énidőt, ami kiszakít picit a hajtásból. Igyekszem a férjemmel kirándulni vagy minőségben otthon tölteni az időt, hogy szolgáljuk a lelki egészségünket.

O.D.: Ki az a karakter, akit szívesen megformálnál a színpadon?

P-D.B.: Nehéz kiemelni egy valakit, de a hazai viszonylatban Kovács Kati bőrébe szívesen bújnék. Ez egy olyan feladat lenne, amit szívesen csinálnék és megtisztelő is lenne.

Teljesen új szerepben mutatkozik be Lékai-Kiss Ramóna - Ő lesz az egyik, aki Dallos Bogi teljesítményét bírálhatja



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.