Csollány Szilveszter Csisztu Zsuzsa olimpikon Szilas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke a Mokka ma reggeli adásában elmesélte, hogy szerinte mi volt Csollány Szilveszter sikerének titka.

Csisztu Zsuzsa elmondta, hogy Csollány makacs ember volt, és az életében is voltak olyan akadályok, amelyeket időről-időre meg kellett ugrania. Csisztu szerint a szakma nem becsülte őt meg kellően, hiszen ő sokkal többet ért annál, mint amennyit kapott a sporttól.

Példakép volt a gyerekek, a felnövekvő nemzedék számára, a neve külföldön is vonzerővel bírt. Családcentrikussága abban is megmutatkozott, hogy egyáltalán nem okozott neki gondot egy vasárnapi ebéd elkészítése sem.

-mondta Csisztu, aki nehezen fogja fel, hogy Szilas elhunyt.

Megtörte a család a csendet: így búcsúznak lányai Csollány Szilvesztertől - Fotóhttps://www.life.hu/hirek/20220125-igy-bucsuznak-lanyai-csollany-szilvesztertol-foto.htmlErdei Zsoltot sokkolta Csollány Szilveszter halála: "Nem térek magamhoz"https://www.life.hu/eletmod/20220125-erdei-zsolt-csollany-szilveszter-halalarol-nem-terek-magamhoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.