A Life.hu a Sztárban sztár sajtóeseményén járt, ahol fény derült az idei széria tizenkét versenyzőjének kilétére. A sztárok között Szekeres Adrien is megmérettetei magát. Az énekesnő egy exkluzív interjúban árulta el a Life.hu-nak, hogy miért csak idén fogadta el a csatorna megkeresését.

Orján Dóra: Milyen érzések kavarognak benned a közelgő élő show-val kapcsolatban?

Szekeres Adrien: Egyre jobban várom az első élő adást, hiszen tudom, hogy mi a feladatom és mindig várom az énekórákat, a táncórákat és, hogy egyáltalán kezdődjön a Sztárban sztár. Már többször kaptam felkérést, hogy szerepeljek a műsorban, de mindig azt éreztem, hogy nem fér bele. Viszont most hálás vagyok az új kihívásokért és a fejlődésért.

O. D.: Hogyan lehet az élő műsorra nem csak technikailag, hanem mentálisan is felkészülni?

Sz. A.: A többiekhez képest talán épp ebben van a legkisebb rutinom, hiszen nem igazán szerepeltem élő műsorokban. Hiszek a felkészültségben és abban, hogy a szellememet is készítem. Mindenképp fogok meditációs technikákat alkalmazni, de a jóga is segít a testi-lelki egyensúly megőrzésében".

Szekeres AdrienFotó: Polyák Attila - Origo

 O. D.: Mennyire tudtad az alap foglalkozásoddal, a mindennapokkal összeegyeztetni a próbákat?

Sz. A.: A műsort azért is vállaltam el, mert nagyon vágytam újfajta impulzusokra és a Sztárban Sztár úgy érzem, hogy képes ezt megadni nekem. A pandémia hatására azt éreztem, hogy túl sokat vagyok a négy fal között és én nem akartam a kanapén megöregedni. Most, a próbák hatására azt érzem, hogy erőt és lendületet kaptak a mindennapok. Külön jó érzés, hogy egy nagyszerű csapattal dolgozhatok együtt.

O. D.: Hogy állsz a szélsőséges karakterekkel?

Sz. A.: Az egész műsor abszolút egy óriási kihívás: mélységében megismerni egy előadó személyiségét, a hangszínét, a mozgását. Izgalmas felfedezni egy férfi előadót is, hiszen megnézem, hogy milyen az ő intellektusa, a szexuális energiája, a mozgás kultúrája vagy a hangi adottsága. Feltérképezem és igyekszem a legjobban átadni a színpadon.

O. D.: Van-e valaki, akit nagy vágyad megeleveníteni a színpadon?

Sz. A.: Van egy latin mondás, amely szerint a hasonlónak a hasonló tetszik, ezért nekem is olyan kedvenceim vannak, akik valamilyen módon hasonlítanak hozzám. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem az a műsor koncepciója, hogy hozzánk közel álló előadók bőrébe bújjunk. A zenei stílusom kialakításában korábban fontos volt, hogy nem akartam senkire sem hasonlítani. Hiába vannak kedvenc előadóim, mindig figyeltem arra, hogy ne legyek hasonló. Megfogalmazni a saját karakterünket sokkal nehezebb.