Csollány Szilveszter kép utolsó gyász Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk a felfoghatatlan hírről, 51 éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, az Újpest, a Dunaferr és a Honvéd korábbi sportolója.

Az egész ország egy emberként drukkolt azért, hogy legyőzze a vírust, de ez sajnos nem sikerült. Csollány Szilveszter több mint ötven napig küzdött az életéért az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben, és bár Zacher Gábor néhány nappal ezelőtt még arról beszélt, hogy annak lehet örülni, hogy a szervezete még nem adta fel.

Tudunk olyanokról, akik három hónap mélyaltatás után is felépültek, ezért bízhattunk abban, hogy Csollány is megnyeri ezt a csatát, végül azonban szervezete január 24-én feladta a küzdelmet.

Még betegsége előtt, szeptemberben osztotta meg utolsó fotóját a közösségi oldalán, melyen egykori exatlonos társaival látható.

"Gabival és Gerivel taliztam a Kickbox magyarbajnokságon Szombathelyen!"

- olvasható Csollány Szilveszter utolsó bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.