Csollány Szilveszter gyász Tóth Dávid megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenegy éves korában elhunyt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász, az Újpest, a Dunaferr és a Honvéd korábbi sportolója. Barátja, az olimpiai ezüstérmes kajakos Tóth Dávid szívszaggató sorokkal búcsúzott tőle a közösségi oldalán. 

Csollány Szilveszter pályafutása során összesen 11 alkalommal ért a csúcsra itthon, nem számolva a négy csapataranyát. Az egész ország egy emberként drukkolt azért, hogy legyőzze a vírust, de ez sajnos nem sikerült. Csollány Szilveszter több mint ötven napig küzdött az életéért.

Facebook-oldalán emlékezett meg a tornászról Tóth Dávid, aki közös fotókat posztolt az olimpikonnal.

"Felfoghatatlan, hogy elmentél Szilas, ugyanis a mai napig csak azt a lehetőséget tudtam elképzelni, hogy felépülsz.
Fiatalkorom ikonja vagy, felnőttként pedig barátok lettünk. Utoljára novemberben találkoztunk, beültünk ebédelni egyet, emlékszem bolognait kértél. Nem akartad túlspirázni, nem úgy, mint amikor te sütöttél, főztél nekünk valami elképesztően finomat.
A sok nagyszerű emlék és a végtelen jóindulat, kedvesség, ami eszembe jut ha rád gondolok. Hihetetlen, hogy nem vagy többé. Rettenetesen fogsz hiányozni" - írta Dávid.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.