Váratlan fordulat! A TV2-höz igazolt az RTL Klub sztárja

TV2 Sztárban sztár Dallos Bogi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, február 6-tól vasárnaponként lesz látható a Sztárban sztár legújabb évada, amelyben 12 mindenre elszánt előadó száll versenybe a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért. Köztük van a fiatal énekesnő, Dallos Bogi is, aki korábban az RTL Klub arca volt. 

Tavasszal érkezik a Sztárban sztár legújabb évada a TV2 képernyőjére. Az már korábban kiderült, hogy a zsűritagok tekintetében több változásra is számíthatunk: Kökény Attila és Papp Szabi mellett Lékai-Kiss Ramóna és a Mintaapákból is ismert Makranczi Zalán foglal majd helyet. Ramóna Köllő Babettet váltja, Makranczi pedig Bereczki Zoltánt. A műsor házigazdája Till Attila lesz.

A minap pedig arról is lehullt a lepel, hogy kik versenyeznek idén a műsorban: Galambos Dorina,
Marics Peti, Péterffy Lili, Emilio, Szekeres Adrienn, Vavra Bence, Palya Bea, Orsovai Reni, Puskás-Dallos Bogi, Stohl András, Zámbó Krisztián, Ember Márk száll versenybe a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

Puskás-Dallos Bogi 2019-ben még az RTL Klub tehetségkutató műsorában, az X-Faktorban mentorként volt látható. A fiatal énekesnő azonban már nem vállalta a műsor 10. évadában a zsűrizést. Hétfőn pedig kiderült, Bogi átigazolt a TV2-höz, ahol hamarosan világhírű sztárok bőrébe bújva láthatják hétről-hétre a tévénézők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.