Kulcsár Edina egyetlen szó Szabó András Kulcsár Edina dala G.w.M Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti hetekkel ezelőtt egy-egy Instagram-posztban árulták el, hogy szakítanak egymással. Habár azóta számtalan nyilatkozat született, tovább árnyalja a házasságukról alkotott képet a szépségkirálynő új dala, amiben őszintén vall érzéseiről.

Edina nem sokkal a válás hírének kirobbanása után megjelentette új dalát, amivel mindenkit meglepett. Az egykori modellről ugyanis csak nagyon kevesen tudták, hogy az énekesi pályával is kacérkodik. Az új sláger azonban nem csak ezért meghökkentő. A dalszöveg ugyanis félreérthetetlen utalásokat tartalmaz, és úgy tűnik, Edina dalban mondja el bánatát.

Együtt énekelte a dalt Edinával, csak nem sejtette, hogy minden szava róla szól Forrás: LifeTV

A Bors megkérdezte Csutit, mit szól a dalhoz, ami róla és a házasságukról szól. Az influenszer-vállalkozót azonban nem lepte meg a szám, sem annak szövege. Kiderült ugyanis, hogy a férfi jól ismeri a dalt, sőt segítetett is gyakorolni Edinának.

Edina dala hatalmas siker, alig pár nap alatt átlépte az egymilliós megtekintést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.