Titkos esküvőn mondta ki a boldogító igent a népszerű magyar színésznő

Fotó: Mudra László - Origo -
Balsai Mónika Balsai Móni Balsai Móni esküvője
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhét éve alkot egy párt Balsai Móni színésznő és a rendező Ujj Mészáros Károly, ám csak három évvel ezelőtt házasodtak össze: titokban. A színésznő azóta anya lett: érzéseiről korábban így nyilatkozott. 

"Volt egy fehér ruhám a szekrényben, abban mondtam ki a boldogító igent. A szertartáson Károllyal
együtt úgy meghatódtunk, hogy mind a ketten sírtunk" – mesélte a Bestnek titkos esküvőjéről Balsai Móni, aki azt is elárulta, hogy korábban férjével magázódtak.

Fotó: Mudra László - Origo

"Három évig dolgoztunk együtt. Károlynak, rendező úrnak szólítottam őt, és magázódtunk. Kerülgettük egymást, mert éreztük, több is lehetne köztünk, mint munkakapcsolat, de korábban mind a ketten megfogadtuk: szakmabelivel soha! Természetesen ma már tegezem, de a Károly megmaradt" – nyilatkozta a színésznő.

Sikert hozott számukra a közös munka is

Ujj Mészáros Károly abszurd romantikus vígjátékát a Liza, a rókatündér a hazai és a külföldi kritika is méltatta. Az alkotás, melynek Balsai a főszereplője, több díjat is bezsebelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.