A TV2 híradósa az esküvőjére készül: Vitányi Judit volt, hogy túl öregnek érezte magát a fehér ruhához

Forrás: Vitányi Judit/Instagram -
esküvő menyasszonyi ruha TV2 eljegyzés híradós Vitányi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vitányi Judit nem mindig akart férjhezmenni, de most, hogy megtalálta a megfelelő férfit, nagyon boldog. 

A TV2 híradósának tavaly ősszel kérte meg a kezét párja, akivel már több mint 3 éve élnek boldog kapcsolatban - írja a Blikk.

Vitányi Judit Forrás: Vitányi Judit/Instagram

Judit a Storynak mesélte el, hogy eleinte nem is tudta, milyen ruhát viseljen a nagy napon, úgy gondolta, talán már öreg a fehér menyasszonyi ruhához. Mivel sem a stílusban, sem a szabásban nem volt biztos, szerelme tanácsát kérte. Annyi már biztos, hogy a boldog ara hosszú uszályos ruhában áll az anyakönyvvezető elé.

„Őszi vagy téli esküvőn gondolkodunk, az gyönyörű tud lenni. De hol legyen, hány főt hívjunk, abban még nem állapodtunk meg, de őszintén remélem, hogy Peti kiveszi majd a részét az esküvői előkészületekből, pláne, hogy ő egy roppant ügyes szervező" – mesélte Judit, aki nem aggódik, mert munkájából kifolyólag rengeteg embert ismer, így fodrászban, sminkesben, virágkötőben sem szenved majd hiányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.