Kamerák előtt fakadt ki Csuti: "Elképesztő mód hiányzott Edina bejelentéséből az empátia, a tisztelet"

Kulcsár Edina válása Kulcsár Edina dala Kulcsár Edina Csuti Kulcsár Edina és G.w.M Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már több hete, hogy Kulcsár Edina és Csuti bejelentették, nem tudták megmenteni a házasságukat, de az egykori pár még mindig a bulvárérdeklődés középpontjában van. Ez annak is köszönhető, hogy az egykori szépségkirálynő bevallotta, új párra talált, később pedig Edina G.w.M-mel közösen készített dala borzolta a kedélyeket. A történtek hatására most sokan Csuti mellé álltak, a csalódott férfi pedig nem tett lakatot a szájára, elmondta, mit gondol a feleségéről.

A Fókuszban az üzletember arról beszélt, mit érzett akkor, amikor Edina a közösségi oldalán bemutatta új kedvesét, Márkot. Leszögezte, megérti, hogy nem lehetett halogatni a bejelentést, de úgy érzi, lehetett volna úgy is, hogy felesége kevesebb fájdalmat okoz.

"Abszolút intelligens, felnőtt ember módjára hívott, elmondta, hogy mit és miért kell kiírnia (...) Nekem a szövegkörnyezet, de nem csak nekem, hanem hét és félmillió embernek volt az, amire nem is tudom, milyen szavakat használjak. Elképesztő mód hiányzott belőle az empátia. Elképesztő mód hiányzott belőle a tisztelet. És elképesztően hiányzott belőle valami, amiből az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évben" - fejtette ki Csuti, aki úgy érzi nem áll még készen egy új kapcsolatra.

Csuti állítja, ő biztosan nem így kommunikált volna a közösségi odalain Forrás: Csuti/Instagram

"Mérhetetlen düh és csalódottság van bennem" - szögezte le.

"Nem tudom, mi igényli ezt a fajta vehemenciát, hogy ezekkel nekem heti szinten kelljen szembesülnöm. Nem tudom, hogy ez meggondolatlanság vagy stratégia, bár nem hinném hogy stratégia, mert azt át kell gondolni. Szerintem az van, hogy ő lezárta, pont és vége. Könyv becsuk, föl a polcra, előveszem az új könyvet. Ő ilyen szuperszenzitív módon szeretetéhes és szeretetre vágyó ember. Én alapjában véve nem feltétlenül vagyok ilyen, de soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő csinált" - mondta el a csalódott férj.

"Az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évben" Forrás: Csuti/Instagram

Egy korábbi interjúból az is kiderül, mit szól Csuti Edina dalához, ami egyértelműen róla és a házasságukról szól. Elárulta, nem lepődött meg, hiszen jól ismeri a dalt, sőt segítetett is gyakorolni Edinának.

"A dalon én már réges-régen túl vagyok, hiszen ott voltam a születésénél. Mi több, együtt énekeltük Edinával, csak éppen azt nem tudtam, hogy rólam szól" - nyilatkozta a férfi.

Mindeközben Edina és G.w.M. a Story magazinnak beszéltek érzéseikről. Edina elmondta, úgy érzi, hogy megérkezett, s megtalálta a társát. Sorsszerűnek érzi a találkozásukat, biztosan érzik mindketten, hogy szeretnének együtt megöregedni és a közös gyerek vállalása is szóba került közöttük. Hogy mit gondolnak erről, azt ITT olvashatod el.

Edina sorsszerűnek érzi a találkozásukat, úgy véli, számára Márk a végállomás Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Ha érdekel az egyre szövevényesebb szerelmi dráma minden részlete, kattints IDE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.