Interjút adott G.w.M és Kulcsár Edina: biztosan tudják, hogy együtt szeretnének megöregedni

párkapcsolat válás G.w.M szerelem Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és új párja, G.w.M rapper először nyilatkoztak együtt az elmúlt időszakról, a köztük kialakult érzelmekről.

A Story magazinnak adott hosszabb interjút G.w.M és Kulcsár Edina. Beszéltek arról, hogyan jöttek össze, és arról is, miért tudtak ilyen gyorsan továbblépni előző kapcsolataik után. A közös baba kérdése és felmerült, amire így válaszoltak.

Edina: "Őszinte leszek, most úgy érzem, nem szeretnék több gyereket, de minden igazság Márk karjára van írva..."
G.w.M: "Az egyik kedvenc idézetemben, amit magamra tetováltattam, minden kérdésre ott lapulhat a válasz. Így hangzik: Soha ne mondd, hogy soha! De így, három hét után azért még nincs szó babaprojektről, és semmi komolyabbról sem."

Edina és G.w.M együtt szeretnének megöregedni Forrás: instagram

Edina elmondta azt is, úgy érzi, hogy megérkezett, s megtalálta a társát. Sorsszerűnek érzi a találkozásukat, biztosan érzik mindketten, hogy szeretnének együtt megöregedni. Az egykori szépségkirálynő most először érzi úgy, hogy magát adhatja, mert nem túl sok vagy túl kevés a másiknak. Márk azért érti őt meg ennyire, mert mindketten nagyon mélyérzésű emberek.

G.w.M ezeket a szavakat így toldotta meg: "Amikor a csajod a legjobb spanod, annál nincs jobb érzés."

Kulcsár Edina válásáról és új párkapcsolatáról mindent megtalálsz egy helyen, itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.