Ez gyors volt! Fotók sejtetik, máris összeköltözött Stana Alexandra és Meggyes Dávid

Meggyes Dávid Meggyes Dávid és Horváth Gréta Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mielőtt Kulcsár Edina és Csuti ledobták volna az idei év eddig leghangosabb bulvárbombáját, Horváth Gréta és Meggyes Dávid szakítása borzolta a pletykára éhes emberek idegeit. A pár tagjai között elszabadultak az indulatok, aztán az is kiderült, hogy Dávid, a Dancing with the Stars táncosával, Stana Alexandrával jött össze. Nem maradt titokban az sem, hogy amíg Meggyes otthon a boldog, szerelmes férfit alakította, több nővel is kikezdett. 

A Ripost kiszúrta Meggyes Dávid Instagram-sztorijait, amelyekből akár arra is lehet következtetni, hogy a férfi és Alexandra elkezdett a közös jövőre berendezkedni. Persze mindez csak feltételezés: de akárhogy is van, hamarosan megtudjuk.

Stana Alexandra időközben elmondta, hogyan ismerkedett meg Dáviddal: "Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket" - nyilatkozta. "Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet" - tette hozzá.

Forrás: Instagram/Meggyes Dávid, Instagram/Alexandra Stana

Az azonban nem titok, hogy Horváth Grétát nagyon megviselte volt férjével, Meggyes Dáviddal való váratlan szakítása. Erről így vallott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.