Megdicsért egy férfit, amiért nem bámulta meg a fenekét, ezért követői dührohamot kaptak

popsi edzőterem komment videó Tiktok dühroham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edzés közben vette fel a videót a TikTok sztár, amin látszik, hogy a mögötte ülő férfi nem figyeli őt. 

Libby Christensen egy edzőtermi gépen végzett guggolásokat, amit videóra vett. Utólag látta, hogy mögötte ül egy férfi, aki annyira nem akarta bámulni a nő popsiját, hogy hosszas padlónézegetés után inkább hanyatt dobta magát.

@libbychristensen ty for your service kind sir #gymtok#girlwholift#YerAWizard♬ The Golden Girls - The Main Title Theme - TV Themes

Libby feltette a videót a TikTokra, amiben megköszönte a srácnak, hogy nem bámulta meg a hátsóját, ám ezzel magára szabadította követőit, akik szerint nem tisztességes, hogy megkérdezése nélkül mutogatja a férfit - írja a Mirror.

Egy másik férfi, aki szintén edzőteremben szokott edzeni, leírta, hogy nem mindig könnyű nem odanézni, amikor a lányok alig felöltözve edzenek a teremben, de ő mindig nagyon igyekszik: „Az edzőteremben töltött idő 90 százalékában csak a padlót nézem. Nem akarom, hogy bárki azt higgye, hogy bámulom" – kommentelte Libby posztjához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.