Charlize Theron édesanyja Charlize Theron Gerda Maritz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap ünnepelték a világhírű színésznő, Charlize Theron édesanyjának születésnapját. A nagy nap alkalmából a sztár több fotót is megosztott anyukájáról.

Nem volt könnyű élete Charlize Theron édesanyjának, ugyanis el kellett szenvednie alkoholista férje ámokfutásait. Sokáig nem tett semmit, de amikor a családfő részegen lövöldözni kezdett, és saját családját is célba vette, Gerda elhatározta, hogy megállítja. A dulakodás során lelőtte a férfit, az önvédelemből elkövetett gyilkosságot pedig az akkor 15 éves Charlize végignézte.

Az anya és lánya kapcsolatát a tragédia csak megerősítette, és kettejük szoros szövetsége a mai napig erős. Charlize több fotóval köszöntötte fel édesanyját a közösségi oldalán, és hosszan áradozott arról, milyen csodálatos, élettel teli, őszinte és vicces nő az anyukája. A fotókat látva semmi kétség nem lehet afelől, hogy a színésznő igazat szólt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.