Megdöbbentő: Nagymama lett a szexszimbólum színésznőből, simán elsétálnánk mellette

fotó Bridget Fonda felismerhetetlen változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ezredforduló előtt az egyik legtöbbet foglalkoztatott színésznő ma már szinte felismerhetetlen. A visszavonulása óta hétköznapi életet és a megjelenésével sem foglalkozik már annyit.

Bridget Fondára nagy karrier várt volna, és nemcsak azért, mert a neves színészcsalád tagja, olyan felmenőkkel, mint Henry vagy Jane Fonda, hanem mert saját jogán is tehetséges művésznek számított. Ő azonban sikerei csúcsán a visszavonulás mellett döntött, és húsz év folyamatos filmezés után 2002-ben végleg hátat fordított Hollywoodnak.

A színésznőről tizenkét éve nem készült új fotó, megszakított minden kapcsolatot a filmes világgal, és élte a hétköznapi emberek életét. Egy szemfüles fotósnak azonban sikerült lencsevégre kapnia az egykori színésznőt, aki annyit változott, hogy sokan simán elsétálnának mellette az utcán. Bridget ugyanis felszedett néhány kilót, szőke fürtjei megőszültek és az elegáns ruhákat kényelmes viseletre váltotta.

A színésznő január 27-én ünnepelte 58. születésnapját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.