Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
házasság lebukott Young G G.w.M Kulcsár Edina megcsalás Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő először azt állította, hogy harmadik félnek nem volt köze a válásához. Egy közeli barátjuk, Young G ellenben mást mond. Lehet, hogy Edina nem mondott igazat?

A Mokka vendége volt Young G, akit a műsorvezetők első sorban felesége műtétjéről és esküvőjükől kérdeztek. Ám számos celebhez hasonlóan Béci is véleményt formált az utóbbi időben zátonyra futott sztárkapcsolatokról. Egy sejtelmes utalással azonban pillanatok alatt kellemetlen helyzetbe hozta Kulcsár Edinát.

Sztárok, Tabu TV gála, VV Béci, Young G Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A mai világban mindenki elválik, otthagyja a férjét, a feleségét. Amikor már egy nő csalja meg a férfi párját... Borzasztó ez a világ, amit most élünk. Tudjuk, kiről beszélünk"- utalt Edina válására az előadó, majd a műsorvezetőt, Orosz Barbit is meglepve hozzátette: „Beleláttam valamilyen szinten, mert nagyon jó kapcsolatot ápolok velük".

Varga Viktor beszólt Kulcsár Edinának: "Az, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz@rt, nem egy új keletű" http://www.life.hu/hirek/20220127-varga-viktor-kulcsar-edina-dalarol-velemeny.htmlHatalmas port kavart Kulcsár Edina napokban megjelent klipje. Bár Edina a videómegosztón és a közösségi oldalain letiltotta a kommentelési lehetőséget, az emberek minden lehetőséget megragadnak, hogy kifejezzék a véleményüket. Az ismert énekesek között van, aki nem szívesen osztja meg gondolatait a dalról, ám Varga Viktor - ahogy általában - most sem rejtette véka alá a véleményét. HírekOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.