Megszólalt Damu Roland édesapja: "Vérlázító, hogy végső búcsút sem tudok venni Rolandtól"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland temetés Damu Roland temetése
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja halt meg Damu Roland, de a színészt még mindig nem temették el. Lapértesülések szerint ennek az az oka, hogy a család hallani sem akkar arról, hogy Damut Andy Vajna közelében temessék el.

Damu unokatestvére szerint a Fiumei úti sírkert művészparcellája betelt, de az is kiderült, hogy a színész édesapja hallani sem akar arról, hogy Andy Vajna közelébe temessék a fiát. A színész barátjának köszönhetően egy másik fővárosi temető művészparcellájában már minden készen állt a temetésre, de a ceremóniára még mindig nem került sor.

Damu Rolandot még mindig nem temették el Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Felháborító, hogy miért nem intézték még el a temetést! Roli barátja, Zsolt már mindent elrendezett, már egy hete túllennénk az egészen. Szép szertartás után, olyan gyönyörű sírkő alatt nyugodhatna a fiam, amilyet megérdemelt volna. Ha Éváék intézik a temetést, talán el sem megyek, mert méltatlan, hogy éppen a fiam búcsúztatóján legyen konfliktus, az azonban vérlázító, hogy végső búcsút sem tudok venni Rolandtól. Ha rajtam múlna, már rég eltemettem volna a fiamat" - mondta a lapnak Damu Rudolf, Roland édesapja.

Roland barátja, Zoltán elmondta, hogy az édesapa nem akarta, hogy a Fiumei úti sírkertben, Andy Vajnához közel feküdjön a fia. Damu majdnem két évig élt viharos kapcsolatban Vajna Timivel (akkor még Palácsik Tímea), aminek a vége az lett, hogy a színész börtönbe került nemi erőszak miatt. Ez óriási törés volt Damu életében, a karrierje is tönkrement.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.