Kulcsár Edina döbbenetes vallomása: "A sötétben sírva altattam a gyerekeimet"

Forrás: Instagram -
házasság Szabó András G.w.M Kulcsár Edina Titkok Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina egy időre felfüggesztette a hozzászólásokat közösségi oldalán, ám nemrég ismét engedélyezte a kommenteket a posztjai alatt. A szépségkirálynő pedig nem rest válaszolni a követők kérdéseire.

Az egyik rajongónak terjedelmes választ küldött Edina, amelyben megdöbbentő őszinteséggel beszél házasságáról Szabó András Csutival. A kommentelő szerint Edina a családja helyett a szerelmet választotta.

"Ha Márk nincs, akkor most egyedül vagyok! Mindenképp megléptem volna ezt... Pontosan a gyerekeim miatt! Mert nem akartam már a sötétben sírva altatni őket! Egy boldog anyát akartam nekik és pont! Attól, hogy válok a férjemtől, a gyerekeimet nem hagytam el!" – írta az egykori szépségkirálynő.

A boldogságot választotta Forrás: Instagram

Egy másik hozzászólásban arról ír valaki, hogy Edina megalázta Csutit, mivel a válásuk bejelentése után pár nappal később már új szerelme mellől posztolt. Ez a komment sem maradt válasz nélkül a Ripost szerint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.