Schobert Norbi: "Réka is elmondta, hogy nem voltam nagyon jó apa"

Forrás: Instagram/rekarubint -
Rubint Réka apaság Schobert Norbi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Családi életéről vallott a minap Schobert Norbi. A fitneszguru úgy véli, korábban nem volt jó apa, és arról is beszélt, mikor tudott jobban kapcsolódni a gyerekeihez. 

"Amikor kicsik voltak, nagyon nagy hajtásban voltam. Réka is elmondta, hogy nem voltam nagyon jó apa. Nem pelenkáztam, nem is tudok pelenkázni, nem vittem őket oviba. Akkoriban indult be igazán a vállalkozásom és Réka akkor még nem volt felkapott. Iszonyatosan sok fellépésem volt. Vittem az Update-et a hátamon, nyitottam a franchise boltokat és volt hetente 15-16 fellépésem, országosan. Hazamentem lefeküdtem és csak bámultam a tévét. Nem voltam akkor jó apa" – mesélte Norbi a Húzós Podcastben és hozzátette, amikor a gyerekei 7-8 évesek voltak, már jobban tudott foglalkozni velük.

Forrás: Instagram/rekarubint

Schobert Norbi a minap arról beszélt, miért kaphatott sztrókot, Rubint Réka pedig megmutatta, hogyan sportol a férje a betegsége után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.