Esküvői fotózással lepték meg a hajléktalan párt: elképesztő átalakuláson mentek keresztül - Fotók

boldogság esküvő fotó fotósorozat párkapcsolat hajléktalan megható szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi fotókon szereplő Fülöp-szigeteki házaspár megmutatta, hogy egy esküvőnek az igazi, önzetlen szeretetről kellene szólnia.

Rosalyn Ferrer és Rommel Basco 24 éven át kitartottak egymás mellett, mégsem engedhették meg maguknak, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Miután egy környékbeli üzlettulajdonos értesült a történetükről, úgy döntött, egy gyönyörű esküvői fotózással lepi meg a párt.

Az ötvenes éveikben járó szerelmesek szegénységben éltek Pampanga tartomány utcáin, hat gyerekük van. Abból éltek, hogy műanyaghulladékot gyűjtöttek, és eladták azt. A sors furcsa fintora, hogy épp gyűjtögetés közben futottak össze egy Richard Strandz nevű férfival, aki megismerve a pár történetét, rögtön eldöntötte, hogy segít rajtuk - írja a twice.hu.

A férfi barátai segítségével megszervezett nekik egy esküvői fotózást, amire 2021. február 13-án, egy nappal Valentin-nap előtt került sor. Bár a házasság nem volt hivatalos, a fodrászként dolgozó Strandz azt tervezi, hogy segít a párnak a házassági engedélyhez szükséges papírok beszerzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.