Weisz Fanni elmondta a véleményét arról, hogy volt férjének gyereke lesz

Forrás: Weisz Fanni / Instagram -
Hajmásy Péter Weisz Fanni ex Nádai Anikó apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután kiderült, hogy Nádai Anikó és Weisz Fanni volt férje, Hajmásy Péter első közös gyereküket várják, a rajongók megrohamozták a siket modell Instagram-oldalát, hogy kiderítsék, mi a véleménye erről. Weisz Fanni most elmondta, mit gondol.

Pikáns párcsere történt csaknem másfél évvel ezelőtt Weisz Fanni és Nádai Anikó között: egymás exeivel jöttek össze. Ugyan a siket modell kapcsolata azóta lezárult, a műsorvezető és Hajmásy Péter között továbbra is dúl a szerelem. Olyannyira, hogy már első közös gyereküket várják. A hír bejelentése után természetesen mindenki kíváncsi volt arra, vajon mit szól ehhez Weisz Fanni. A modell eddig hallgatott, de mivel rajongói folyamatosan bombázzák ezzel a kérdéssel, most elmondta mi a véleménye arról, hogy volt férjének gyereke lesz.

Weisz Fanni boldogságot és egészséget kívánt volt férje születendő gyerekének Forrás: Weisz Fanni / Instagram

"Annyira sokan kérdeztétek ezt, ezért most nektek egyszer elmondom. Valójában teljesen közömbös számomra. Az exférjem a múlt, Anikót meg nem ismerem. Kívánok a babának jó egészséget és boldog életet" - írta Instagram-sztorijában a modell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.