Berki Krisztián egy ismeretlen hölgy társaságában üzent: "Az nyer, aki a leggyorsabban reagál minden változásra..."

Mazsi videó pletyka Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián legújabb videója teljesen ledöbbentette a rajongóit. Miközben a kétgyermekes édesapa feleségével, Mazsival éppen a házasságuk megmentésén dolgozik, ő egy ismeretlen nő társaságában múlatja az időt.

Korábban arról írtunk, hogy Berki Krisztián és Berki Mazsi házassága megromlott, jelenleg szakember segítségével dolgoznak a kapcsolatukon.

Nemrég kiderült, hogy Mazsi kérésére Krisztián egy időre elköltözött közös otthonukból.

Az üzletember legújabb Instagram-videója ledöbbentette a rajongókat, ugyanis Krisztián mellett egy ismeretlen hölgy is feltűnik a felvételen.

"Az nyer, aki a leggyorsabban reagál minden változásra..." - írta Krisztián a poszt alá.

Igaz, a videó arról szól, hogy áramszünet idején hogyan alkalmazkodjunk a körülményekhez, és a szaunát használva hogyan melegítsünk ebédet, de a rajongók mégis elkezdtek kombinálni.

"A hölgy nem Mazsi, ugye?"

- kérdezte az egyik kommentelő.

"Jézusom, ha jól látom, megint egy újabb nő. Csalódás. Rossz választás!!!!!! Úgy látszik, nem tudta megmenteni a 2. házasságot se!!!!!"

– írta egy másik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.