"Kapcsolatuk lassan szerelemmé alakult" - Így ismerte meg új párját L.L. Junior exe, Hopp Csilla

Hopp Csilla párkapcsolat szerelem L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hopp Csilla, L.L. Junior volt párja büszkén vállalja, hogy rátalált a boldogság, és újra párkapcsolatban él. Az örömhírt a közösségi média oldalán is megosztotta a követőtáborával. 

Ahogy korábban írtunk róla, néhány héttel ezelőtt felkerült az internetre egy fotó, ahol Hopp Csilla új kedvesével látható egy étteremben.

"Csilla egyik barátnőjének a rokona Bence, így ismerték meg egymást. Nagyjából két éve történt mindez, nem sokkal a Dávidkával történt tragédia után. A gyász ideje alatt Bence támogatta, segítette Csillát, a kapcsolatuk pedig lassan szerelemmé alakult" - kezdte Csilla ismerőse, majd folytatta: "Bence jól kijön Lacikával és Juniorral is. Nemrég volt a kisfiú születésnapja, amit együtt ünnepelt a két család. Egy étterembe mentek, jól érezték magukat. Csilla és Junior is túllépett a múlton, nyitottak egymás új párjai iránt" - árulta el a Blikknek egy ismerősük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.