Meghökkentő dologgal lepte meg magát születésnapja alkalmából a 100 éves asszony - Fotó

100. születésnap Gloria Weberg születésnap tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gloria Weberg március 2-án tölti be a 100. életévét, a jeles nap alkalmából pedig fél karját beborító tetoválással lepte meg magát.

Gloria Weberg 80 éves volt, amikor először tű alá feküdt. Akkor annyira megtetszett neki a dolog, hogy tízévente varrat magára valamit.

Legutóbb a gyerekei arcmását tetováltatta magára, most pedig a születési helyét és évét. Weberg 1922-ben született New Yorkban, azért a bal karján már ott díszeleg, hogy "NY NY 1922". Gloriától sokan megkérdezik, hogy mi a hosszú élet titka, és ő minek köszönheti, hogy 100 évesen is ennyire fit és rengeteg energiája van.

A nő elmondta, hogy a mai napig aktív, folyamatosan követi, hogy mi történik a világban, és ami a legfontosabb, minden este tornázik. Azt is elárulta, hogy legtöbbször egy pohár vörösborral fejezi be a napot.

Weberget megkérdezték, hogy mit tetováltatna magára, ha majd 110 éves lesz.

"Még mindig itt vagy?" vagy „Még mindig itt vagyok!" – Valószínűleg valami ilyesmit..."

– mondta nevetve.

A tetoválás olyan dolog, amit kétszer is átgondol az ember, mielőtt magára varratja, hiszen az egy életen át ott marad, vagy csak nagy fájdalmak árán lehet eltávolíttatni. Akad azonban néhány sztár, akik nem biztos, hogy egy percet is gondolkodtak, mielőtt ezeket a borzalmas tetoválásokat magukra varratták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.