Micsoda örömhír! A legnagyobb titokban eljegyezték a TV2 sztárját: nem is akárki kérte meg

TV2 eljegyzés Nagy Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél év után kiderült, hogy eljegyezték a TV2 sztárját, Nagy Noémit. A szerelme nem más, mint Koós Réka egykori férje.

A Feleségek luxuskivitelben és a Farm VIP sztárja, Nagy Noémi újra szerelmes, sőt már meg is kérték a kezét. Kiderült, hogy Cserpes Laura klipjének forgatásán találkoztak szerelmével, aki nem más, mint Koós Réka egykori férje.

Megkérték Noémi kezét Forrás: TV2

"Az elejétől fogva vonzódtam Noémihez, ugyanakkor türelemmel kezeltem az ismerkedésünket. Egyikünk sem szeret kapkodni, hagytunk időt magunknak és egymásnak is" - mondta Gergő. Olaszországban, Positanóban kérte meg Noémi kezét tavaly augusztusban. "Tudta, nem szeretem a nyilvánosságot, teljesen lefagytam volna, ha nézőközönség előtt teszi fel a nagy kérdést. Szerencsére nem így történt. Nagyon romantikus volt, ahogy letérdelt, és megkért, legyek a felesége. Természetesen nem volt kérdés, hogy igent mondok" - idézi a Blikk Rúzs Noémit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.