Napokig nem rakott rendet a négygyerekes család: így nézett ki az otthonuk

rendetlenség kosz Tiktok négygyerekes család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bri James, négygyerekes anyuka a TikTokon mutatta meg, hogy néz ki a lakásuk, ha nem tesz rendet a család után négy napig.

Bri egy videóban mutatta meg, milyen az, ha négy napig nem tesznek rendet, és nem is mosogatnak. A helyzet enyhén szólva is kaotikus. Mosatlan tányérok mindenhol, a konyhapultra már semmit sem lehet letenni, a helyiség közepén pedig egy bicikli látható.

"Ez van, ha két lusta embernek négy gyereke van" - mondta az anyuka. A kommentelők természetesen azonnal ráugrottak, már 46 000 ember érezte úgy, hogy közölnie kell a véleményét a látottakkal kapcsolatban. Volt, aki a gyámügyet emlegette, más pedig a rossz szülői pldamutatásra hívta fel a figyelmet. Kifogásolták Bri azon állítását is, hogy nincs kosz, csak rendetetlenség, ugyanis a mosatlan konyhai edények nemcsak piszkosak, bizonyára büdösek is.

@themessymama4

I will block those who are mean. this is to keep me accountable not for views.

♬ original sound - Bri James

Reméljük, hogy Bri az ágyneműt rendszeresen mossa, ugyanis, ha nem teszi, könnyen megbetegedhetnek a családtagok. Korábban írtunk arról is, mennyiszer kellene cseréni az ágyneműt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.