Kidobták bérelt lakásából a Playboy-modellt, mert túl dögös

Forrás: Instagram/Suzy Cortez -
Airbnb dögös Suzy Cortez diszkrimináció Miss Bumbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy Cortez, vagyis Miss BumBum azt állítja, hogy elküldték az Airbnb-jéből, méghozzá azért, mert túl szexi.

Csúnya diszkrimináció áldozatául esett a Playmate: azt állítja, hogy kirakták az Airbnb-jéből azért, mert túlságosan dögös. Úgy véli, a tulajdonost bizonyára idegesítik a szexi lányok. "Ez a legnagyobb előítélet, amivel találkoztam" - mondta a nő, akinek így horrorfilmmé változott a szüleinél tett látogatása.

Az eset januárban történt São Paulóban, és Miss BumBum elmondása szerint a lakás tulajdonosa megalázóan bánt vele, pedig nem kevés összeget fizetett: 1000 dollárért bérelte ki az ingatlant, ahonnan két nap után elküldték. Állítólag a nő holmiját szemeteszsákokba dobálta a tulajdonos.

Miss BumBumot kidobták az Airbnb-jéből Forrás: Instagram/Suzy Cortez

A 31 éves Suzy Cortez azt is elárulta, hogy az edzőruháira kapott megjegyzéseket; ezután közölte vele a tulaj, hogy el kell hagynia a lakást, mert az épületben "ismerős emberek" laknak, akik nem olyanok, mint ő - írja a New York Post.

A Playboy-modell kihívta a rendőröket, velük együtt tért vissza a lakásba az útleveléért. Az Airbnb kivizsgálja az ügyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.