"Nagyon el voltam ebben a kapcsolatban nyomva" - megszólalt G.w.M exe, Nagy Melanie

Forrás: RTL -
G.w.M exe G.w.M Nagy Melanie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Melanie utólag sok mindenre jött rá a kapcsolatukról.. Elárulta, hogy a rapper sokáig nem vállalta fel őt.

G.w.M volt felesége a rapper mellett nem a nyilvánosság előtt élte az életét, az influenszerkedés most sem vonzó számára. Lakatos Levente Youtube-műsorában elárulta: együtt döntöttek úgy annak idején, hogy nem mutatják meg a magánéletüket, de látja, hogy a rapper most másként viselkedik.

Nagy Melanie elárult néhány dolgot a kapcsolatukról Márkkal Forrás: RTL Klub

"Utólag azt gondolom, hogy ez inkább az ő döntése volt. Tehát akkor, amikor benne voltunk a kapcsolatban, azt mérlegeltük, az az egészséges, ha a magánéletünket privát kezeljük" - idézi a Bors Melanie-t.

"Ezt nagyon sokáig sérelmeztem. A gyerekeink születése előtt én soha, sehol nem voltam felvállalva, pedig akkor már évekkel azelőtt megkérte a kezem. Ez engem bántott nagyon sokáig, de mindig azzal magyarázta, hogy ő egy ismert ember, aki abból él, hogy rajonganak érte a fiatal nők és lányok. Nem fér bele az, hogy felvállalja, hogy van egy párkapcsolata" - árulta el a rapper exe.

"Utólag úgy értékelem, hogy én nagyon el voltam ebben a kapcsolatban nyomva - bár lehet, túl erős ez a kifejezés. Már azt kezdtem érezni, hogy nem büszke rám vagy a családunkra" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.