Ebben a házban él Susan Boyle, a Britain’s Got Talent egyik legnagyobb felfedezettje - Videó

Britains Got Talent otthon Susan Boyle videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2009-ben tűnt fel a brit tehetségkutatóban, a Britain's Got Talent harmadik évadában Susan Boyle, akinek azóta fenekestül felfordult az élete. Susan Boyle 48 évesen állt először a műsor világmegváltó deszkáira, sikere és népszerűsége pedig azóta is töretlen.

A minden idők egyik legnagyobb tehetségeként számon tartott énekesnő 2009-ben hívta fel magára először a világ figyelmét, amikor a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorában előadta A nyomorultak című musical egyik híres dalát.

Videóját néhány nap leforgása alatt 100 millióan nézték meg, neve világszerte ismertté vált: ő lett az, aki „elhallgattatta Simon Cowellt." A Skóciában született énekesnőnél 2013-ban diagnosztizálták Asperger-szindrómáját, 2012-ben a II. Erzsébet királynő gyémántjubileumának sztárvendége volt, elképesztő pályafutása során két Grammy-díjat is bezsebelt.

Az elmúlt évtizedben hatalmas vagyonra tett szert az, így korábbi anyagi problémáinak már nyoma sincsen. 2019-ben négy vállalata összesen kétmillió fontot hozott neki a konyhára. Vagyonát jelenleg 22 millió fontra becsülik.

A tehetséges énekesnő néhány hónappal ezelőtt az OKMagazineTV-nek mutatta meg otthonát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.