Szívszaggató: Óvóhelyen éneklő kislány ríkatta meg az egész világot - Videó

Let it go ukrán kislány Orosz-ukrán háború orosz ukrán háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jégvarázs című Disney animációs film egyik legnagyobb slágerét, a Let It Go-t (magyarul: Legyen hó) énekli egy ukrán kislány egy bunkerben, ahová családjával a bombázás elől menekültek. Az erről készült felvétel a fél világot bejárta. 

A videót egy Marta Smekhova nevű kijevi nő vette fel és töltötte fel az internetre a kislány édesanyjának segítségével. A nő segített élhetőbbé tenni és kidekorálni a bunkert, amelyben a kislány lelkesen segített neki, például rajzolt a falra - írja a LadBible.

Miután Marta és a kislány sokat beszélgettek, kiderült, hogy a gyermek szeret énekelni, és egyszer majd egy nagy színpadon szeretne emberek előtt fellépni. Marta ekkor keztde arra biztatni, hogy fakadjon dalra, hiszen a bunkerben is sokan vannak, akik szívesen meghallgatnák.

Amint elkezdett énekelni a kislány, a bunkerben mindenki abbagyta, amit épp csinált, és csak hallgatták a dalt. "Még a férfiak sem bírták visszafojtani a könnyeiket" – mesélte a nő.

"Nézzétek, oroszok, kik ellen harcoltok. Csak egy gyáva kezd harcba a civilekkel, és veszi el a gyerekkorát védekezni képtelen gyerekeknek. Hagyjátok, hogy a gyerekeitek a meghaljanak, ágyútölteléknek használjátok őket. A mi gyerekeink viszont fényt sugároznak, ami még a legsötétebb pincét is képes beragyogni."

A videó végül a Let It Go dal eredetijének előadójához, Idina Menzelhez is eljutott, aki szintén megosztotta a videót azzal, hogy "Látunk téged. Igazán látunk téged".

Az orosz hadsereg már a civilek lakta településeket támadja, a bombázások során pedig rengeteg ártatlan ember veszíti életét. Tegnap éjjel az Ukrajna keleti határánál fekvő Szumi városát érte rakétatalálat, a támadásban pedig több gyermek is meghalt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.