Ölelkezős fotót posztolt a házasságuk megmentésén dolgozó Berki Krisztián és Mazsi

megmentés házasság Berki Mazsi szerelem Mexikó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány nappal ezelőtt egy sokat sejtető, szerelmesen összebújós fotót posztolt Berki Krisztián és Mazsi. Úgy tűnik, a sztárpár jó úton halad házasságuk megmentése felé.

Berki Krisztián és Mazsi korábban őszintén vallottak arról, hogy házasságuk kislányuk születése óta válságban van. Berkiék ahelyett, hogy más oldalán keresnék a boldogságot, azon dolgoznak, hogy megmentsék a kapcsolatukat.

A sztárpár jelenleg Mexikóban nyaral, ahol minden bizonnyal csak egymásra és kislányukra koncentrálnak. Néhány napja egy összebújós, romantikus fotót posztoltak az egzotikus szigetről, amely azt sugallja, hogy jó úton járnak a békülés felé.

Mazsi egyébként korábban azt nyilatkozta, hogy barátai és családja mindenben támogatja, de akkor lenne a legboldogabb, ha a férjével újra visszatalálnának egymáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.