Balázs Klári véleménye a fiatalokról: "Egy jelentős részük teljesen uniformizált, egyformán néz ki”

Forrás: Korda György és Balázs Klári -
műtét Balázs Klári plasztika szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári őszintén vallott arról, hogy mit gondol a plasztikai beavatkozásokról. Az énekesnő szerint a mai fiatalok nagyon korán fekszenek kés alá, és a többségük ugyanúgy néz ki.

"A modern kori szépészet jó dolog, ha egészségesen használják. Sajnos, nem ezt látom. Egészen fiatal 20-25 éves lányok ugyanúgy néznek ki. Nagy cicit plasztikáztatnak maguknak, leszívatják a zsírt a hasukról, szoláriumoznak. Ennek köszönhető, hogy egy jelentős részük teljesen uniformizált, egyformán néz ki" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Balázs Klári, akit rendszeresen kritizál egy-egy troll a kommentekben.

Korda György és Balázs Klári Forrás: Korda György és Balázs Klári

"Néha megkapom a fotóim alatt, hogy mi történt a ráncaimmal, biztos plasztikáztattam. Ugyanez alatt a fotó alatt egy másik kommentelő pont amiatt ír, hogy jó lenne valamit kezdeni a ráncaimmal, mert már eléggé látszanak. Nem fogok, ezek az én ráncaim, ilyenek, az enyémek, így marad.

Ez is hozzám tartozik, bármilyen kritikát kapok, nem fogok elszaladni, szétszabatni-szedetni az arcom. A koromhoz képest szerintem rendben vannak a dolgok" – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Sándor Andrásnak Balázs Klári.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.