Házas férfiak tartják el ezt a nőt, aki elmondta a megcsalás biztos jeleit

házasság hibáztatás megcsalás szerető kitartottság onlyfans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az OnlyFans modell, Amy Kupps nem csinál titkot abból, hogy szeret házas férfiakkal szexelni. Elmondta, hogy ő is volt megcsalt feleség, és már tudja mi a titka az ilyen férfiaknak.

Amy Kupps szerint az ilyen férfiak sokkal többet költenek rá, a tanárból lett modellre, mint a saját feleségeikre - írja a Daily Mail.

"A készpénzt jobban szeretem a drága ajándékoknál. A szeretőim dobták össze az 500 ezer dolláros házam, amit magam építek fel. Elfogadom a pénzüket, hogy kifizessem a számláimat és kényeztessem magam. Havonta akár 50 ezer dollárt is kapok ajándékba" - mondta.

Kupps úgy gondolja, a megcsalás fő kiváltója a szex, így akit megcsalnak, azok csak saját magukat okolhatják. "A hűtlenek izgalmasak az ágyban, főleg azért, mert évek óta nem voltak elégedettek és így hajlandóak bármit megtenni, hogy felizgassanak. Jóval vadabbak."

Kupps négy példát említett, amelyekből arra lehet következtetni, hogy a férj szeretőt tart:

1. „Találkozom egy barátommal egy italra, de ne várj rám, lehet, hogy elhúzódik."

2. Ha a férj azt mondja, hogy sokáig dolgozik, megbeszélést tart, el kell utaznia. Még gyanúsabb, ha mindezt hétvégén vagy munkaszüneti napokon teszi.

3. Ha új bankkártyája van. Még akkor is, ha azt mondja, hogy csak munkaügyekre kell. Valószínűleg ezzel a kártyával fizeti ki a szeretőjét.

4. Ha arra kér a párunk, hogy ne hívjuk a céges telefonján, vagy mindig elrakja valamilyen fura helyre a telefonját, például elzárja otthon.

A neten árulja 18 pluszos fotóit Shantal Monique, a korábbi Playboy-lány. A 32 éves nőnek több mint 10 millió követője van az Instagramon, mellette az Only Fansen is elérhető, ahol mindent megmutat magából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.