Különleges meglepetéssel készül Sipos F. Tamás

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
meglepetés család Sipos F. Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos F. Tamás úgy véli, az idei év jó lesz a zenészeknek, és pozitívan tekint előre. A koronavírus járvány miatti korlátozásokat türelemmel viselte, de most már alig várja a fellépéseket.

Az énekes bízik benne, hogy az idei év jó lesz, már ha a fellépéseket nézzük. Annyira pozitívan tekint előre, hogy még a fiával is összeállnának egy közös produkcióra, a tavalyihoz hasonlóan.

"A mi szakmánk különösen elszenvedte azt a szünetet, amit a koronvírus-járvány okozott. Mi ezt alázattal és csendben tűrtük, de most már elég volt, előre, hajrá" - mondta a Metropolnak. Ezután arra is kitért, hogy mi csinálna szívesen idén.

Szily Nóra interjú, Sipos F. Tamás, Republic Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Az előjelek pozitívak, várom, hogy ezt a szezont végig tudjuk nyomni. Lehet, hogy a fiammal csinálunk valami közöset, mint tavaly. Én azt hiszem, hogy ez egy gyümölcsöző kapcsolat, mindenféle szempontból, meg egy nem túl sablonos felállás, ilyen még nem nagyon volt" - mondta Tamás. Hozzátette, hogy ezt a tervét fia még megdöntheti, hiszen neki jó, hogy a fiával dolgozhat, de fordítva ez már nem feltétlenül igaz, a gyerekek nem szereteik, amikor a szüleik miatt figyelnek rájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.