Müller Péter: Az igazi szerelemben a vágy és a szeretet találkozik

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter magazin heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Az igazi szerelemben a vágy és a szeretet találkozik. Csak vágyni azt jelenti, hogy magamévá akarom tenni, mint éhes ember az ételt.

A szeretetben nincs birtoklás. Nincs „enyém vagy". Akkor sem, ha az anyám, vagy a gyerekem. A másik embert a maga teljesen szabadságában szereti, s ezért úgy tartozik össze vele, mint a rajban repülő madarak: együtt vannak, de mindegyik önmaga repül. Saját szárnyait mozgatja, saját testét-lényét repíti. A közös meditációban is együtt vagyunk, de mindenki magába merül, s önmaga valóságát keresi. Nem szerelmesek, hanem szeretik egymást.

"Az igazi szerelemben a vágy és a szeretet találkozik" Forrás: Shutterstock

Müller Péter korábbi írásait itt tudod elolvasni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.