Így él ma a hetvenes évek egyik legnépszerűbb tévése, Vajek Jutka

Siófok Gergely Róbert édesanyja Gergely Róbert Vajek Jutka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A médiától visszavonultan, Siófokon él Gergely Róbert édesanyja, az egykori tévés, Vajek Jutka. A TV2 Mokka stábja otthonában látogatta meg. 

Az egykor legmerészebb televíziós első férjétől való válása után újra házasságot kötött, második férjével 45 évig éltek együtt. Jutka elmondta, hogy a szerelmen túl mi volt még számára fontos a párválasztásnál. „Biztosan nem kötöttem volna az életemet egy olyan emberhez, aki nem fogadja el a gyerekeimet. Ő az első pillanattól nagyon szerette őket" - mesélte.

Az egykori szerkesztő-riporter a minap a Mokkában szerepelt először hosszú idő után, ahol gyerekei köszöntötték a 84. születésnapja alkalmából.

Gergely Róbert édesanyjához hasonlóan két szerelmi kapcsolatot tud maga mögött. Második válása után arról beszélt, szeretné még megélni a szerelem érzését, de fél, többé nem adatik meg neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.