"Férfiként ezidáig nem volt hozzá elég bátorságom!" - Berki Krisztián őszinte vallomása

fotó Berki Mazsi család szeretet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Berki Mazsi hónapok óta folyamatosan dolgoznak a házasságuk megmentésén. Úgy tűnik, a kemény munka meghozta gyümölcsét, Krisztián megható posztot tett közzé.

Nem sokkal közös kislányuk megszületése után került válságba Berkiék házassága. Mindketten igyekeztek megtenni mindent annak érdekében, hogy megoldják a problémáikat, még pszichológus segítségét is kérték.

Azóta már több kép által tudatták a nagyvilággal, hogy visszataláltak egymáshoz, most pedig Berki megható posztot tett közzé Instagram-oldalán.

"Bevallom nekem férfiként ezidáig nem volt hozzá elég bátorságom!" - írta a kép alá a médiaceleb egy Márai idézet kíséretében, majd hozzátette: "Elengedhetetlen mindenki saját életében a teljes boldogsághoz, hogy nyíltak legyünk és bátrak a kapcsolatunkban, hogy a gyermekeink is ezt érezhessék rajtunk miközben felnőnek. így talán már az Ő életükben bátorság helyett természetessé válhat a feltétel nélküli szeretet elfogadása és továbbadása".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.